برابری استعداد دخترها و پسرها در ریاضی

اموزش"کار با پاپ ادز"popads"pop op"سیستم کسب درامد"سیستم کسب درامد پاپ اپ خارجی " ,


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 137
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 179
بازدید ماه : 226
بازدید کل : 26953
تعداد مطالب : 1171
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

مشاهده چت روم

RSS

وبلاگ اتوماتیک (کپی )
وبلاگ اتوماتیک (کپی )

25 دی 1394

برابری استعداد دخترها و پسرها در ریاضی

نایجل شورت استاد بزرگ شطرنج انگلیسی ، قبلا در مجله هافینگتون پست گفته بود که" نابرابری جنسیتی"در بازی شطرنج وجود دارد، زیرا ساختار مغزی زنان و مردان با هم تفاوت‌هایی دارند. همین تفاوت‌ها است که باعث شده تعداد قهرمان زن شطرنج بسیار کمتر از تعداد قهرمانان مرد در این رشته باشد.میتوانید متن کامل مقاله را اینجا بخوانید.حال با توجه به وجود رابطه مستقیم بین ریاضیات و شطرنج که قبلا به اثبات رسیده است فقط کافیست استعداد برابر تحصیلی دختر و پسر در ریاضی به اثبات برسد تا بواسطه آن ، صحبتهای (نظریه) شورت باطل شود. این پژوهش در دانشگاه ویسکانسین آمریکا انجام شده که توجه شما را به خوانده این مقاله دعوت میکنم. نتیجه گیری با خود شما.

پژوهش های جدید صورت گـرفته در دانشگــاه ویسکانسین ـ مدیسون نشان می دهد که اساساً مهارت های ریاضی در دخترها و پسرها همچنین مردان و زنان با یکدیگر برابر است.

در قسمتی از این مطالعات به ۲۴۲ عنوان که مهارت های ریاضی را در یک میلیون و ۲۸۶ هزارو ۳۶۰ نفر مورد ارزیابی قرار داده بود، استناد شده است.

این ارزیابی ها بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۷ انجام شده و افراد از سن مدرسه تا دانشگاه و بعد از آن مورد بررسی قرار گرفتند.

 بخش دیگری از این مطالعات به بررسی نتایج مطالعات علمی مختلف و درازمدت شامل ارزیابی های ملی فرآیندهای آموزشی پرداخته است.

در هر دو حالت تفاوت بین دو جنس مخالف (مرد و زن یا پسر و دختر) به حدی کم بود که اساساً می توان آن را نادیده گرفت.

پروفسور «جانت هاید» می گوید: این ایده که زن و مرد توانایی های برابری در علومریاضی دارند از نظر دانشمندان اجتماعی کاملا پذیرفته شده است، اما سرعت رشد این نظریه در میان معلمان و والدین بسیار کم است چراکه آنها همواره نقش منفی ای در دور نگه داشتن دختران از علوم مهندسی و علوم ریاضی سنگین داشته اند.

یکی از دلایلی که پروفسور هاید بیشتر وقتش را روی این موضوع گذاشته اصرارمعلمان و والدین بر این رفتار کلیشه ای است که پسران در یادگیری ریاضیات بهتر از دختران هستند و این موضوع نقش بسیار بزرگی در دور نگهداشتن دخترها از علوم ریاضی و فیزیک شده است چرا که آنها را به این باور می رساند که پسرها بهتر از آنها هستند.

اکنون دانشمندان می دانند که این برخورد کلیشه ای بر کارایی تاثیر گذاشته و از آن به عنوان «تهدید رفتار کلیشه ای» یاد می کنند.

چنانچه قبل از بررسی و آزمایش تایید کنیم که زنان نسبت به مردان اشتباهات بیشتری در ریاضیات دارند باعث صدمه زدن به کارایی آنها شده و ما را به پیشگویی ناگزیرساز دچار می کند یعنی نتیجه را تحت تاثیر قرار می دهد.

مطالعات نشان می دهد که خانم ها پیشرفت های زیادی در زمینه های فنی داشته اند. نیمی از محصلان مدارس و دانشکده های پزشکی و حدود ۴۸ درصد دانشجویان دوره لیسانس علوم ریاضی، خانم هستند.

البته این پیشرفت در زمینه فیزیک و سایر علوم مهندسی به کندی در حال انجام است که یکی از معایب مزمن رفتار کلیشه ای است.

پیام پروفسور هاید به والدین این است که توانایی های دخترانشان را در علوم پایه باور داشته باشند و درک کنند که زنان به اندازه مردان در علوم پایه مستعد هستند.

این باعث تشویق خانم ها به پیگیری شغل ها و علومی می شود که نیاز بهمحاسبات زیاد و تخصصی ریاضی دارند.

__________________________________________________________________

این مطلب هم تازه یادم اومد بگم و اون اینکه مریم میرزاخانی ، استاد ایرانی ریاضیات دانشگاه استنفورد نخستین بانوی ریاضی‌دان تاریخ لقب گرفت که توانسته مدال فیلدز، معتبرترین جایزه دنیای ریاضیات را از آن خود کند.مدال فیلدز، بالاترین نشان علمی رشته ریاضیات است که به دانشمندان برگزیده زیر ۴۰ سال اهدا می‌شود و از آن به نوبل ریاضیات نیز تعبیر می‌شود.همسر وی جان وندراک، از پژوهشگران آی‌بی‌ام است و از او دارای یک فرزند به نام آناهیتا می‌باشد. مطالعه مقاله بطور کامل در اینجا و اینجا



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:










نوشته شده توسط خانمی در ساعت 14:53

به وب سایت من خوش امدید
ایمیل مدیر :



صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.::